Castellví farà del Centre Cultural i Recreatiu el seu pulmó cultural

L’Ajuntament arrenda l’espai per gairebé 16 anys a l’entitat propietària a canvi d’adequar-lo i adaptar-lo a la normativa vigent

Castellví ha iniciat les obres de condicionament de la sala i pista del Centre Cultural i Recreatiu (CCR). L’Ajuntament ha arrendat l’equipament per gairebé 16 anys a l’entitat propietària a canvi d’adequar-lo i adaptar-lo a la normativa vigent.

“Castellví necessita ampliar la seva oferta cultural; poder disposar d’un espai de les característiques de la sala i la pista del CCR és clau per poder oferir un nou ventall d’activitats durant tot l’any”, assegura l’alcalde Adrià Camino.

L’acord permetrà a l’Ajuntament oferir una programació regulada d’espectacles de teatre, cinema, concerts, exposicions o conferències.

Els treballs es concentren a arranjar i adequar tant la sala gran com la pista i altres espais annexos, com els banys. Una de les intervencions més vistoses serà la construcció d’una escala d’evacuació que anirà des de la sala fins a la pista exterior. A més, s’adaptarà l’accés a l’edifici per a les persones amb mobilitat reduïda.

Les obres tenen un cost de prop de 174.000 euros -la Diputació en finançarà una part-. L’empresa Montcruma SLU executa les obres i tindran una durada prevista de quatre mesos.

Fotografia: Representants de l’Ajuntament i del CCR, en una visita a l’equipament [Ajuntament]

Comparteix