La propera setmana comencen les obres del futur local social del veïnat de Les Ginesteres

Es rehabilitarà l’edifici de l’antic restaurant per construir-hi un espai polivalent per als veïns i unes oficines municipals

El proper dilluns començaran les obres de rehabilitació de l’antic restaurant de la piscina de Les Ginesteres per tal de convertir-lo en un equipament municipal que ofereixi espais polivalents per als veïns i el veïnat, així com unes futures oficines d’atenció ciutadana.

La intervenció contempla la rehabilitació integral de l’edifici així com l’adequació de l’entorn i dels accessos. La construcció, que es troba a un dels extrems de la parcel.la, compta amb una superfície de 120 metres quadrats.

L’actuació preveu una sala polivalent de 45 m2, un despatx, un hall, un lavabo accessible, a més d’espai d’emmagatzematge i per a instal·lacions que s’ubicarà en un petit annex a l’edifici. La façana de la construcció també experimentarà un canvi substancial per tal d’integrar l’equipament  a l’entorn, amb una imatge més moderna i natural que també millori les condicions tèrmiques i acústiques.

El pressupost també preveu el mobiliari interior, així com diverses unitats d’ordinadors que estaran disponibles per als usuaris.

A finals del 2017 es va dur a terme una primera fase d’actuació, amb l’enderrocament de les parts més degradades de la construcció; es van retirar les estructures de fibrociment que hi havia encara a l’edifici, i també es va realitzar una adequació dels espais de l’antorn, de l’antiga piscina i de l’edifici dels vestidors i lavabos.

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Montcruma per un import de 203.167 euros, IVA inclòs. La durada prevista d’aquesta actuació serà d’uns quatre mesos i mig aproximadament.

Comparteix