Finalitzen les obres de rehabilitació del nou local social de Les Ginesteres

finalitzen-obres-rehabilitacio-nou-local-social-ginesteres

Serà un equipament per a l’organització d’activitats i la dinamització de la vida social, i també un punt d’atenció ciutadana de l’Ajuntament

Aquests dies s’han enllestit les obres de rehabilitació de l’equipament municipal de Les Ginesteres que es esdevindrà en el nou local social del veïnat, així com un nou punt d’atenció ciutadana.

L’actuació va començar el febrer de l’any passat, però l’inici de la pandèmia i la crisi sanitària, a més d’altres contratemps, han endarrerit l’execució. S’ha rehabilitat l’edifici, preservant l’estructura de les parets i la coberta de l’edificació.

El nou espai compta amb una superífice de 120 m2, que consta d’un vestíbul, una sala polivalent d’uns 45 m2 per als veïns, i un despatx que es destinarà al personal municipal. La façana ha experimentat també una important transformació, amb nous revestiments i l’ús de fusta per millorar la seva integració amb l’entorn i donar-li una estètica més moderna i natural. És un equipament que prioritza els criteris de sostenibilitat i manteniment, amb un sistema de climatització per aerotèrmia i de recuperació de calor per a minimitzar el consum.

Compta també amb un pati posterior que servirà com a prolongació exterior de l’equipament, per a l’ús del veïnat per a la celebració o organització d’activitats obertes.

El pressupost de l’obra ha rondat els 200 mil euros i preveu la instal·lació de mobiliari interior, així com diverses unitats d’ordinadors que estaran disponibles per als usuaris.